ARKITEKTUR + PLAN

Fra Stol til Sted

Hov + Egge Arkitekter er et arkitektkontor lokalisert i Rakkestad som tilbyr arkitekttjenester og kompetanse innenfor arealplanlegging og regulering. 

Vi har kompetanse og erfaring med arkitektur og arealplan, og vi bistår i og gjennomfører prosessen fra reguleringsplan til arkitekturprosjektering. Vi leverer prosjekt som ivaretar alle hensyn til planlegging, stedsutvikling, estetikk og funksjonalitet. 

Vår dør er alltid åpen og vår terskel er lav. Hos oss er kunden velkommen til å drøfte små og store prosjekter. Send oss gjerne en e-post eller kom innom vårt kontor i Liensgården.  Vi bistår i alle faser av prosjekter; fra orientering og tidlig idefase – til levering av komplett prosjekt. Hov + Egge er en del av et større faglig miljø i Navet Næringshage. Ved behov har vi mulighet til å utvide vårt team med øvrige kompetansefelt innenfor landskapsarkitektur, byggeteknikk og planlegging.

Vår tilnærming til arkitektur har et sterkt fokus på den menneskelige skala og arkitekturens evne til å skape rammer for gode opplevelser. Både små og store prosjekter fortjener samme oppmerksomhet for detaljer.

 

 

Bærekraftig arkitektur og planlegging

Som arkitekter og planleggere i det 21. århundre må vi ta ansvar for å sikre at våre planer og prosjekter er preget av en bevisst tilnærming til energieffektivitet, økologisk bevaring og bærekraftighet. Vi er sikre på å stadig finne flere tilhengere for å etterstrebe dette målet.

ARKITEKTER

ARKITEKT

DIPL.ING.ARCH. (FH), MÜNCHEN

KARIN ANGELIKA EGGE

Født og oppvokst i Heidelberg, Tyskland, i en varm familie med totalt fem barn, en musikalsk mor og en naturvitenskapsmann til far. Etter bestått eksamen fra Bonn i 1980 fulgte ett års opphold i Paris, en første livsskole med orientering til fransk kultur, filosofi og kunst. Derpå følger arkitekturstudier ved Fachhochschule i München, og post-grade studier innenfor monumentbevarelse ved Technische Universität München.

 

Etter endt utdannelse i 1989 startet hun sin internasjonale karriere hos Richard Rogers Partnership i London, Storbritannia, hvor hun deltok i realiseringen av Den Europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, Frankrike, og deltok i den prisvinnende Brau & Brunnen Zoofenster-konkurransen i Berlin / Tyskland. I 1992  startet hun sitt arbeide hos Claude Vasconi architecte i Paris / Frankrike, hvor hun samarbeidet om blant annet den prisvinnende konkurransen Berlin Spandau/ Tyskland, og med Jean-Marie Charpentier i den internasjonale konkurransen Lindencorso Berlin / Tyskland. I 1993 etablerte hun 

 Van Ardenne Architekten sammen med partner Han van Ardenne i Arnhem / Nederland. De drev kontoret sammen frem til 2016. I 2017 realiserte  Karin drømmen om å flytte til Norge, hvor hun i 2018 etablerte Hov + Egge Arkitekter med Anna Karoline Hov Larsen  i Rakkestad / Norge

 

Karin har to voksne barn.

Hun snakker tysk, engelsk, fransk, nederlandsk og lærer nå også norsk. 

IMG_1647.JPG

ARKITEKT OG AREALPLANLEGGER

CAND. POLYT. ARCH. (MSc), AALBORG

ANNA KAROLINE HOV Larsen
portrett2.jpg

Anna Karoline er arkitekt og arealplanlegger med en Bachelorgrad fra Universitetet i Agder (Ing. teknisk plan og arealplan) og en Mastergrad fra University of Aalborg, Danmark (Cand. polyt. Arch). 

Etter endt utdannelse i 2014 har hun jobbet i private arkitektkontorer i Kristiansand (Trollvegg Arkitektstudio AS, 2014-2016) og i Sarpsborg (PLUS Arkitektur AS, 2016-2018). 2018 gikk hun inn i kontorfelleskapet Hov + Egge Arkitekter i Rakkestad/Fredrikstad.

Med en tverrfaglig bakgrunn innenfor både arkitektur og teknisk plan er hun opptatt av å utforske nye boformer med fokus på bærekraftighet, arealsmarte løsninger og langsiktig utvikling. Hun jobber for tiden med et bokprosjekt i samarbeid med Norges største forlag omkring temaet Compact Living .